Σχεδιασμός & Προγραμματισμός Ιστοσελίδων

Η SoftCon ειδικεύεται και στο σχεδιασμό ιστοσελίδων, με σκοπό να καλύψει και τους πιο απαιτητικούς επαγγελματίες. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο του Internet είμαστε σε θέση να υλοποιούμε οποιουδήποτε τύπου ιστοσελίδα από στατικές (HTML), δυναμικές (PHP) έως ειδικές εφαρμογές, όσο πολύπλοκές ή απαιτητικές κι αν είναι, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να αποκτήσετε ένα λειτουργικό και όμορφο διαδικτυακό τόπο.
Έχοντας υλοποιήσει λύσεις διαφορετικών αναγκών οι υπηρεσίες που προσφέρουμε αφορούν στη δημιουργία ιστοσελίδων:

Basic: Αφορά την πιο απλή υλοποίηση καλύπτοντας παράλληλα τις ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που επιθυμούν μια καλαίσθητη αλλά ταυτοχρόνως οικονομική ιστοσελίδα.

Advanced: Αφορά στη δημιουργία δυναμικών ιστοσελίδων. Αλλάξτε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας δυναμικά όποτε και όσο συχνά θέλετε με τρόπο εύκολο και απλό, χωρίς τη δική μας μεσολάβηση.

Ηλεκτρονικό Κατάστημα (E-Shop): Δημιουργήστε το δικό σας κατάστημα Διαδικτύου επιτρέποντας στους επισκέπτες να αγοράσουν προϊόντα ή υπηρεσίες την ώρα που βρίσκονται στο Διαδίκτυο. Αυτοματοποιημένο, δυναμικό σύστημα ηλεκτρονικών πωλήσεων.

Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS): Παρέχει τη δυνατότητα να διαχειρίζεστε τη δομή του web site, την εμφάνιση των δημοσιευμένων σελίδων και του τρόπου πλοήγησης σε αυτό.

Επικοινωνήστε μαζί μας για την ανάλυση των απαιτήσεων της ιστοσελίδα σας.